Dimiourgiki-Services
Dimiourgiki-Services

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ & ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Η αρχιτεκτονική μελέτη αποτελεί το βασικό εργαλείο διαμόρφωσης μιας σχεδιαστικής πρότασης. Η πολυετής εμπειρία των αρχιτεκτόνων μηχανικών της εταιρείας μας, αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία ενός δυναμικού πλαισίου μέσα από το οποίο ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραλάβει μεγάλο αριθμό εναλλακτικών σεναρίων και να επιλέξει τη λύση εκείνη, που θα καλύπτει κατά τον πληρέστερο τρόπο τις προσωπικές του ανάγκες. Κατά το στάδιο της αρχιτεκτονικής προμελέτης, πραγματοποιείται από το γραφείο μας ενδελεχής πολεοδομικός έλεγχος, προκειμένου να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα και να προσδιορίσουμε επακριβώς τους σχεδιαστικούς περιορισμούς κάθε νέου έργου. Μετά και την ολοκλήρωση της οριστικής αρχιτεκτονικής μελέτης, η εταιρεία μας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται για τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις για την υλοποίηση του εκάστοτε έργου.

Dimiourgiki-Services

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ξενοδοχείων, ιδιωτικών κατοικιών, επαγγελματικών χώρων κ.ά. με σκοπό τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμισή τους. Επικεντρωνόμαστε στην επίτευξη ευρηματικών λύσεων σε συνδυασμό με καινοτόμες εφαρμογές, με γνώμονα την επιμονή στη λεπτομέρεια και την παράλληλη προσήλωση στις προσωπικές ανάγκες του πελάτη. Η εταιρεία, εξειδικεύεται στην παραγωγή αναλυτικών κατασκευαστικών σχεδίων, λεπτομερειών, πινάκων και τευχών, σύμφωνα με τα σύγχρονα υλικά κατασκευής και τις πλέον δοκιμασμένες μεθόδους.

Dimiourgiki - 3d

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ (3D)  ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Η τρισδιάστατη απεικόνιση και ο φωτορεαλισμός, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού βάσει των δισδιάστατων σχεδίων, στοχεύει στην καλύτερη ανάγνωση και κατανόηση των προτάσεων. Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην παραγωγή τρισδιάστατων απεικονίσεων προκειμένου ο πελάτης να σχηματίσει πληρέστερη άποψη του έργου, ακόμα κι από τα αρχικά στάδια της κατασκευής του.

Dimiourgiki - Kokkino Metochi

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η κοστολόγηση του έργου είναι μία πολύπλοκη διαδικασία η οποία απαιτεί γνώσεις σε θέματα σχεδιασμού, υλικών, τεχνικών ζητημάτων στη διαδικασία κατασκευής, καθώς και στις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά τη δεδομένη στιγμή. Συντάσσονται αναλυτικοί πίνακες κοστολόγησης για όλες τις οικοδομικές εργασίες που περιλαμβάνει ένα έργο. Ο πελάτης με τον τρόπο αυτό, αποκτά συνολική εικόνα του κόστους του έργου πριν κληθεί να λάβει οποιαδήποτε απόφαση.

Dimiourgiki - Sarri Athens

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το στάδιο αυτό είναι από τα σημαντικότερα, στην πορεία ολοκλήρωσης ενός έργου. Η εταιρεία, με την μέθοδο της αυτεπιστασίας, αναλαμβάνει να επιτηρήσει την ορθή εφαρμογή όλων των τεχνικών μελετών που αφορούν σε ένα έργο, καθώς και να οργανώσει την έγκαιρη και έγκυρη παραλαβή όλων των υλικών κατασκευής. Επίσης, αναλαμβάνει να συντονίσει όλα τα εμπλεκόμενα συνεργεία, ώστε η πορεία των τεχνικών εργασιών να εξελίσσεται σύμφωνα με το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Dimiourgiki - Avra Hotel

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ / ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΩΝ 

Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή μιας ευρείας κατηγορίας νέων κτιρίων, όπως ξενοδοχειακές μονάδες μικρής ή μεγάλης κλίμακας, τουριστικές και ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια επαγγελματικής χρήσης, εφαρμόζοντας τις μελέτες που η ίδια εκπονεί για αυτά, ή μελέτες που έχουν συνταχθεί από άλλους μηχανικούς ή γραφεία.

Dimiourgiki - 1924 suites

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ / ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ 

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην αποκατάσταση και την ανακαίνιση παλαιών ή/και ιστορικών κτιρίων. Με σεβασμό στη διατήρηση της αρχιτεκτονικής ταυτότητας του έργου, εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης και ανακαίνισης. Σημαντικό ρόλο στην ενότητα αυτή, αποτελούν το υφιστάμενο νομικό καθεστώς διατάξεων και κανονισμών, η μηχανική της τοιχοποιίας, οι παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνολογίες και τα υλικά επεμβάσεων. Όπου κριθεί απαραίτητο παρέχονται υπηρεσίες κι από εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες.

Dimiourgiki

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ

Η εταιρεία αναλαμβάνει μικρής έκτασης οικοδομικές εργασίες που στόχο έχουν την αποκατάσταση φθορών, την αλλαγή χρήσης και την εκτέλεση εργασιών ανακαίνισης σε κτίρια παλιά ή και νέα. 

Dimiourgiki-Services

PORTFOLIO

Δείτε δείγματα εργασιών που σχεδίασε και κατασκεύασε η Δημιουργική ΕΠΕ.

Dimiourgiki-Services
TOP
Μετάβαση στο περιεχόμενο